Sejuta Nafas Cinta – Fazli Zainal

Sejuta nafas cinta bergelut rindu dendam,
Membuat diri hilang arah dan pedoman,
Sejuta nafas cinta mengintai hijab kasih,
Membuat diri asyik dan kasmaran,

Sunyi mengundang ilham indah kata – kata,
Sepi mencipta madah hias duka lara,

Chorus :
Kau penawar jiwa,
Kau sinar segala – gala,
Andai cinta gurauan untuk apa tangisan,

Beralah malam siang bertakhta,
Hariku masih gelita,
Beredar hujan panas berlegar,
Rindu masih tegar,

Sejuta nafas cinta menyulam rintih pilu,
Membuat diri racau dalam lamunan..

~ by musiclyrics on 25 April 2007.

11 Responses to “Sejuta Nafas Cinta – Fazli Zainal”

  1. i realllllllllyyyyyyy luvvvvvvvvv urrrrrrrr songgggg…….argh!!!!u r so beautiful n ur voice fulamak kalah suara akuw…

  2. helo

  3. sweet song…really like it

  4. wow….memang best lagu sejuta nafas cinta.BEST…SANGAT SANGAT SANGAT………………..

  5. caya lah…!lagu ni berjaya membuatkan aku…..apa ek?
    ntahlah…tak terucap dgn kata2 dan tak tertulis dgn keyboard ;p
    apapun,i really love this song!

  6. huih…lagu nih memang best..kalo dengar malam-malam mau lena aku..waahakz….k r you’re da best fazli…

  7. woww….hebat benar lagu nie..
    sedap n penuh puitis liriknya…memang beshhhhh….!!!
    neway… i really love this song…
    cayok cayok…fazli zainal…
    memang kena jer suara mu dengan lagu2 yang senstimental…

  8. Lirik yang sedikit sebanyak berkonsepkan syair berjaya dibawa dengan baik oleh Fazli. Nada dan mood yang cemerlang dalam rekod CD dan harapan yang tinggi bila mendendangkannya secara live… It does mean something to me…

    Terima kaseh …

    http://senjamerah.blogspirit.com

  9. Tahniah & syabas kepada HAZAMI kerna dapa melahirkan lirik2 yg sebegitu puitis!!!!!!!!
    Dan tahniahhh kepada FAZLI ZAINAL kerna dapat menyampaikan lagu ini dengan sangat2 baik….
    nada dan performance yg sangat2 cemerlang dan penuh tenaga daripada FAZLI ZAINAL!!!!!!!!!!!!!11
    I really lurve dis song!!!!!!!!!!!!
    for FAZLI ZAINAL & HAZAMI, I REALLY HOPE THAT U’LL MAKE MORE GREATEST THAN THIS SONG!!!!!!!!!
    gud luck 4 ur future undertaking!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! from:-fhazrulafifi0129745246

  10. I really like this song…… feeling nye dgr…. kalau fazley nyanyi live kat aku lagi syiooookkk!!!!!!

  11. bessstttttttttttttttttt sgt2!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: