My Heart – Irwanshah ft Acha Septriasa

Disini kau dan aku
terbiasa bersama
menjalani kasih sayang
bahagia kudenganmu

pernahkah kau menguntai
hari paling indah
ku ukir nama kita berdua
disini surga kita

bila kita mencintai yg lain
mungkin kah hati ini akan tegar
sebisa mungkin tak akan pernah
sayang ku akan hilang

if u love somebody
could we be this strong
i will fight to win
our love will conquer all
wouldn’t reach my love
even just one night
our love will stay in my heart
my heart

pernahkah kau menguntai
hari paling indah
ku ukir nama kita berdua
disini surga kita

bila kita mencintai yg lain
mungkin kah hati ini akan tegar
sebisa mungkin tak akan pernah
sayang ku akan hilang

bila kita mencintai yg lain
mungkin kah hati ini akan tegar
sebisa mungkin tak akan pernah
sayang ku akan hilang

if u love somebody
could we be this strong
i will fight to win
our love will conquer all
wouldn’t reach my love
even just one night
our love will stay in my heart
my heart

~ by musiclyrics on 13 September 2006.

124 Responses to “My Heart – Irwanshah ft Acha Septriasa”

  1. bila kita mencintai yg lain
    mungkin kah hati ini akan tegar
    sebisa mungkin tak akan pernah
    sayang ku akan hilang

    ….

  2. walaupun sekarang gw ada di singapore tapi gw masih bisa ngikutin perkembangan music dan film indonesia. nih lagu sumpah romantis bgt. gw ampe merinding getoh dengernya
    bye…

  3. i love ur voice,irwan…..i hope i can meet u 1 day….
    i wonder when is that day??????

  4. enak lagunya tapi aku benci jatuh cinta lagi..sakit tuh

  5. lg nya romantik sgt2…….
    kalau bleh sya nak jumpa ngan irwan & acha……….
    kalau bleh sya nak dgr lg nie tiap2 hari……..

  6. lagu ni sedih sangat lah..rasa nak nangis pun ada..dai lagu ini aku tahu segala…lepas tak mungkin akan jatuh cinta lagi sebab ia sangat menyeksakan.kalau ada jodoh aku terima tapi minta aku tak dikecewa lagi..

  7. assalammualaikum…. hai aida dan yg lelain… aida kau baru putus cinta ke ? lagu ni utk org yg pertama x jatuh cinta dari ape yg aku baca lirik nye

  8. camner nak download vodeo ni erk?
    kalau sesapa ade video nie
    boleh bg kat email saya tak?

  9. aku pong same gak cam mr lover dah loteh aku cubo tapi x mau lah

  10. i suka tgk irwan shah berlakon ngan agnes monica(ribi) dlm ku telah jatuh cinta…
    septtnya..u are the hero..hehe…but in heart..u rr the best hero..

  11. awww..the song so nice and sweet..and so the sedih!!
    haha…nangis aku…

  12. lagu nie,banagt sungguh

  13. yah good this song so nice 4 me..i like it

  14. Lagunya roamntis banget.. Gue suka sih dengar lagu ini. & about the movie, I don’t like the ending coz it’s so sad…

  15. hmm.. cerita bagus. tp irwan sgt berlainan di dalam sountracknya berbanding filem.. apepn dia very cute…

  16. hai,best la citer my heart ni. tapi sedih la. cian kat nirana x dpt irwanshah kt dia. tiap2 ari saya tgk. k bye2 i luv u irwan..!!!! HE..HE..HE……

  17. Hai kwn2,irwan comel la. saya suka kt dia. lagu my heart best giler la. tiap2 ari saya dengar. k bye2 i love u all..mmuaahhh…He..He..!!!!!!

  18. ii

  19. dengar-dengar lagu nie ader kat radio hari hari seys.
    tapi sedappppp. :))))))))))))))

  20. saya amat memeinati sentuhan kedua vokalis.lirik lagu nye menyentuh setiap hati seni yang bercinta.namun saya sepi tanpa cinta.019-2840659 amirul

  21. Hi.. Irwansyah And Acha…i like your song..really?..As you know..that im far away from indonesia..A cross million miles..that way i like indonesia song..as a medicine when im home sick..i wish i could see you a live in indonesia..

  22. the song is very romantic. i almost got cried when i heard this song. what a beautiful song. bravo acha and irwan… at first it’s so hard to find the lyric, but now i have it n i will look at it all the time even i haven’t watch the film. i wish i could see it one day…

  23. gila… lagu-lagu ost HEART top banget yach? gue ne fans berat kamu banget acha!!! kalo kamu kebetulan klik ke sini, call aku di 081703792903 yach…! plizzzzzzzzzzzzzzz……!!!!

  24. saya suka sangatttttttttt lagu ni….best gilerrrr…

  25. hai sume…..rindu la kat pakwe aku kalo dengar lagu ni…sedih sangat coz die jauh dr saya…cayanggggg kat awak berdua…harap sukses selalu ya…

  26. ello…saya fan fanatik awak ber2…suke gilerrr kat lagu ni…the hottest song in malaysia…suara awak ber2 powerrr sangat2…

  27. I feel is extremely great.’Heart’ story.

  28. lagunya yang lembab lagi mandom.tapi lagu KRU lagi Sytlo

  29. saya suke sgt lagu ni, menyentuh perasaan sesiapa yg mendengarnye terutama bagi yang sedang bercinta. cerita My Heart amat romatik n sedih juga boleh membuat kan kita mengalir air mata bila menontonnya.
    kat pejabat saya lagu pencinta wanita gan My heart sentiasa di pasang tak kira masa.
    for irwan n archa hope u two succes n hapy always.

  30. i love this song…. terlalu menyentuh perasaan…”bila kita mencintai yang lain mungkin kah hati ini akan tega, tak mungkin sayangku akan hilang??????????????

  31. BEST GILERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

  32. Best lagu ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  33. I do really loves this songs!!!!kudios should go to the writer of this song:Melly Goeslow…My Heart goes to my dearest hubby.My dearest son.I LOVE BOTH OF YOU!!!!Waduh.>SUNGGUH Banget dan hangat sekali…so touching!!!!

  34. lentok tuuuu….voice irwan yg seksi dan acha yg cute gile

  35. aku mg sker gler kt lgu nih…tlalu byk memory bler aku trngtkn lgu nih…love song…coz skunk aku lonely sgt2 bru pas break off…skunk nga cri pnggnti…urmm…cedih gler nih…

  36. SO..ROMANTIC!!I LYKE!!^_^

  37. BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  38. hmmm….. bole tahan… sore irwan cantik dan tak sesengau laaa pulak kat dalam lagu ni… keep it up irwan dengan sore yang tak sengau

  39. besttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  40. irwan shah and acha are the best,special,ect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  41. mmg best lagu nie, citer heart pon ok gak, touching sangat.. so sad

  42. CAIR DGR SUARE IRWAN…!!!

  43. This song very special to me!!!!!!!!

  44. Can someone PLEASE translate to me briefly, i just want to know if this song means that the couple end up together?or not??especially this part of the lyrics……
    “bila kita mencintai yang lain mungkin kah hati ini akan tega, tak mungkin sayangku akan hilang??”
    Adakah mereka berdua bersama pada akhirnya??
    Terima Kasih!!!

  45. I LOVE IRWAN SHAH………………………………..BUDAK SMKA PODEH MINAT GILER NGAN IRWAN SHAH

  46. Hai Irwanshah& Acha I am your biggest fan from Malaysia I really love your song Hahahahaha Hihihihihihi

  47. hai abg irwan,klu nk bebual ngan peminat no 1 abg telephon la no ni 0127939761.abg boleh belajar bahasa malaysia.

  48. awk ni sape?

  49. don’t really like irwansytah but i like this song.

  50. bila kita mencintai yg lain,mungkinkah hati ni akan tegar..
    lagu ni saya tujukn dekat seseorang yang amat bermakna buat ku…
    aku terlalu menyayangi dirinya………

  51. best song………………………………………………………………………………………………………………………………….

  52. ZOMG, love this song.

  53. my siz say dat their voice actually not as this nice(in dis song). they juz edit dis song so dat ppl will think dat their voice is the melodious ever.

  54. my ex-boyfriend likes this song very much…i never know why…but after we broke up,i finally understand…

  55. irwanshah tak padan dengan acha,dengan irwan amir baru sama padan

  56. irwan shah adalah peminat no.1 aku……..irwan amir jangan nak menyibuk

  57. MU nyibuk bakpe,hal aku kan mu dok padan dengan dia.dengan acha baru padan.dak nyoh nibuk

    acha
    love
    irwan

  58. swy la.irwan amir……….

  59. haiii ,,best er lagu ni kan

  60. wooooooooow lagunya romantis juga sedih walaufun aku ada di negara orang tafi aku slalu mengikuti ferkembangan lagu lagu baru indonesia moga kalian berdua slalu sukses by……..

  61. very nice music and very sentimental song which specially dedicated to those are in first love

  62. di sini kau dan aku terbiasa bersama menjalani ksh syg bahagia ku dgnmu….bila kita mencintai yg lain mungkinkah hati ini akn tegarsebisa mungkin x akn pernah sygku akn hlg… Abg…..maafkn seha

  63. hi irwansyah i hope u can come to singapore i wish u could call me 67893694

  64. bestnye couple n

  65. Risk lah bukan Reach ape lah ni

  66. lagu wak2 sedih

  67. wak2 korang t’ingat kat pak we korang nyanyi ar lagu nie tau

  68. Hi can you please send me the english translation of the song. thanks

  69. Hi can you please send me the english translation of the song (sia_froilan@yahoo.com) .

    thanks

    Froilan

  70. I am from malaysia but i cant really understand malaysian so sorry Froilan!

  71. hey wanita semua Irwan dah taken

  72. Ey Iz…singapura of course they end up together lah

  73. ah… i dengar laguni sampai tertidur…

  74. ai bek korang becinta la….aku sokong 100%!

  75. man i love this song!

  76. Hai guy…………….

  77. best la tgoh mereka berdua.sepadan harap berkekalan kalau x pun freand’s forever………..bye love u all

  78. saya suka benar lagu my heart ini bisai kalau kami sedih kami dengsr lagu ini saja ok?

  79. loveeeeeeeeeee this song! it’s the best!

  80. i totally love this song!

  81. xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoo

  82. I LOVE IRWANSYAH!!!!!!!!!!!!!!!!

  83. thank’s you all espacilly to surah lov ya all

  84. thank’s surah

  85. thank’s to surah

  86. and thank you to all of our fans mostly surah!

  87. thank’s!

  88. ku temukan dalam pencarian
    cinta sejati untuk hidupku
    kurang lebih seperti dia
    ku harap dalam cintaku

    ku tak mau menjanji kannya
    pasti bahagia bila denganku
    kurang lebih yg seperti dia
    biar dia rasakan sendiri
    betapa gilanya cintaku

    aku mamang pencinta wanita

  89. i love you irwansyahhhhhhhhh

    w suka banget ama lagu acha yg judul nya (berdua lebih baik)

    my favorid

  90. berdua dengan muuuuuuuuuu pasti lebih baikkkkkkkkk aku yakin ituuuuuuuuu

    bila sendiri hati bagai langit berselimuttttttt kalbu………

  91. lagu nie tak populerlah….hotfm pun dah boring.aku rasa dengar kat mp3 lagi best gelar!!!!!!!!

  92. i lov this song very much..n ilov the artis because he is very handsome and cute

  93. terdapat seorang lelaki menyanyi lagu pencinta wanita untukku….memang terharu kerana lagu ini dan my heart adalah lagu yang amat bererti kepada saya.

  94. black and white girl

    Eye of black and white girl

  95. Hei,thanks for yer comments.Sayang ku tetap di hati.Terima kasih

  96. Da lah rupa cantik, ada bakat pulak.. Wat a PACKAGE..!!

  97. lagunya romantik~irwansyah..kamu jatuh cinta ya sama acha?selamat ya..hehe..pertama kali aku lihat comment ini..nanti lagi ya..daa

  98. cdeh bngat lgu nie…
    bila kte mncintai yg len,
    mngkinkah ati ini akn tgar,
    sbisa mngkin xakn pnah,
    sygku akn hilng…..
    huhuk

  99. merdu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  100. tringin bangat jmpe acha ngn abg irwan ur

  101. i love acha n irwan

  102. bayside lyric montauk

    ka-ka-sh-ka 4568083 Actual news on bayside lyric montauk category.

  103. yur song is the best in the world which I ever heard. Trust me…

  104. If u have any free time pliz come to Jeddah it’s a nice place beleive me…. my friend
    once more time I said” your song is the best.. When ever Iam sad I’m gonna listen your voice…….. Iam waiting for your reply……

  105. If u have any free time pliz come to Jeddah it’s a nice place beleive me…. my friend
    When ever Iam sad I’m gonna listen your voice…….. Iam waiting for your reply……

  106. And if Iam going to Indonesian Iam gonna immediately meet you

  107. Iam only a small kid it just 14 years old but I already fall in love with someone when iam starting to listen your song…
    thanks…

  108. If you wanna meet me in jeddah just go to consulate Indonesian and ask to the head officer of Imigration who is Eni They’re gonna answer.and If i’m a kid but i’m a useful person in idonesian consulate because the head officer already trust me if I wanna work there he’s goin to allowed me the only one reason are I can speak in English and may be he said iam gonna passed in Departement of foreign affairs.

  109. Can any kind soul please send me the english translation of this lovely song? It is very important to me… terima kasih…

    kejin21@hotmail.com

  110. lagu ini sangat bagus bangat didengar dan ceritanya amat menyayatkan hati.

  111. lagu ini sungguh menyedihkan tak tahu pulak kenapa

    cool

    nasib baik irwanshah my************saudara

    thanks for the lyris!
    i peminat setia kkkk kena pergi ajar teakwondo pula kkkk bye

  112. i harap irwanshah jadi abang ############ angkat i

  113. iiiiii llllooovvveee aaafffeeennndiii!!!!!!!!!!!!

  114. ske la tgk kamu berdua…

  115. minat r kt acha n irwan shah….lgu pn bez2….

  116. hhhmmmmm myheart best juga tapi x nampak macam best pun.

  117. eeleh sory eh maafkan ye saja ja lawak ok .

  118. my heard lagu kenang2*

  119. cantik lagunya[];

  120. Aq minat tol ngan lagu my heart nie klau aq dengar lagu nie aq suke tol im verry happy klau dengar lagu nie.

  121. aku sangat suka filem niye n’ ku mau tau cerita nya

  122. i LIke

  123. sedih banget inget film nyaaaa

  124. sedihhhhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: