Drama – Ning Baizura, Nikki, Yanna

[Ning]
Bagai sebuah mimpi
Milik Sang Puteri
Putera yang dinanti
Melamar jiwa yang sepi
Begitulah aku
Pada kala ini
Bagai terbuai-buai
Dialam fantasi

[Nikki]
Asmara ini
Menggubah rasa
[Ning]
Yang luarbiasa

[Yanie]
Asmara ini
Menggubah rasa
[Ning]
Bayangan indahnya syurga

Dramatari cinta pun tercipta
Penuh uraian aneka warna
Karya yang terindah
Asmara ini
Menggubah rasa
Sebuah rapsodi keriangan

[Yanie]
Bulan jatuh ke riba
Mimpi jadi nyata
Kasih yang kudambakan
[Nikki]
Hadir menjelmakan diri
Takkan kulepaskan
Takkan kusiakan
[Ning]
Anugerah teragung
Yang kau persembahkan

[Nikki operatic soprano, Ning solo]
Percayalah kasih
Hanyalah dirimu
Setiap denyut nadi dan heretan nafasku
[Ning dan Yanie harmoni]
Di dalam jaga
Mahupun lena
Tiap ketika

~ by musiclyrics on 17 August 2006.

23 Responses to “Drama – Ning Baizura, Nikki, Yanna”

  1. hey..u ade tak mp3 lgu ni? nak minta ehhe😀

  2. lagu tu x best langsung

  3. sya bnci sgt2 lgu nie..dgn 3 org y n’punyai suara y xsdap!!!weeeekk..eeuuuuuww..WORSE!!!

  4. u all jahat tau.lagu nie sedap giler…vokal singer nyer mantap..tak dapat disangkal lagi..i rasa ia mengambarkan kekretifan komposer malaysia masa kini. the new generation of our composer..tak gitu??!!!

  5. lagu ni merapu lebih…langsung xbest..

  6. nak request kak ning buat album etnik kreatif and world muzik….plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    harap sangat untuk penampilan baru ………………….

  7. Sangat catchy… Ni la creativity yg bole membangkitkn kembali industri musik negara kita… Tahniah, Ning, Nikki, dan Yanna. Lagu yg best~ =)

  8. lagu ni satu yg baru dala industri muzik.. satu langkah yg baik tapi saya rasa lebih baik penampilan pun agak baru dan tarian tidak terhad seakan diatur.. tak melambangkan artis yg profesional

  9. emm??? mcm glenya je bdak 3 eko ni…

  10. beshhh sgt lagu nei..yiehaaa…

  11. tak bulih bla dgr lagu ni.. ur bad..

  12. lagu ni among the best yang penah aku dengar artist malaysia buat… dahlaaa vokal ning and nikki tu memang terkenal ngan powernyer… cuma yanna tu saper yer… aku tak detect sorenyer yang mana satu

  13. Heii u all ader tak video music atau video clip lagu nie.. boleh kasi tak terutama show kat AE’06. ok…

  14. lagu ni x best gilerr…
    mcm apa ntah..

  15. u know wat. i x sangka a malay song culd be so sexy like this. good job to all of them who did this song. i love it!! sape x ske, they just dont understand how good this song is. suare powerful abis.

  16. oii apa mein kutuk artis malaysia niee kau org ingat indon jeaa ada penyanyi yg best2 aku rasa katak kat umah aku menyayi lagi sedap…….

  17. sex site woman

    Very actual information about sex site woman.

  18. 700r4 wiring

    Pros and cons of 700r4 wiring.

  19. nta pa komen?? bleh la katakan.

  20. Nice song…

  21. jenifer aniston nude

    This page contains some info about jenifer aniston nude

  22. Love this song very much …. =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: