Jika Kau Kekasih – Linda Nanuwil

Tidak kau terasa
Beban yang aku pikul
Menyeksa jiwaku kekasih
Kenapa kau tak pernah merasakan

Dan jika kau kekasih
Yang menyayangi aku
Harus kau mengerti hatiku
Itu hanya apa yang ku impikan
Bilakah kau akan mengerti

Chorus:
Khabar hati
Merayu aku pergi
Meninggalkan dirimu
Tapiku tak terdaya
Mengapa kasih harus ku alami
Setelah aku korban segala-galanya
Sanggup ku harungi hidup
Bersama dirimu
Meninggalkan semua yang aku cintai

Jika kau kekasih
Semaikanlah hidupku
Jangan biar aku begini
Hidupku dalam kerunsigan kasih

Jika kau kekasih
Yang menyayangi aku
Harus kau mengerti hatiku
Itu hanya apa yang ku impikan
Bilakah kau akan mengerti

Ulang chorus

Oooo….ooo…

Bilakah kau akan mengerti…

Ulang c/o

Kasih…..

~ by musiclyrics on 1 August 2006.

11 Responses to “Jika Kau Kekasih – Linda Nanuwil”

  1. alo..
    this song is my favourite forever..!!
    i loove u so much linda!!
    i like ur song soooo much!!

    thanx a lot
    a girl..

  2. al0opzzzz…. i like dis song..bez Ooo..da kne mgena ngan idup aku..so..hope pas ni linda kan trus maju walaupn, skang ni agk mnyepi tnpa brita…

  3. halooo…knapa skrg ni linda menyepi tnpa brita? say hrp sangat supaya linda dapat menampilkan diri skali lagi di persada tanah air. lagu linda yang baru ni memang best..mengasyikkan gitu…saya juga peminat setia linda…

  4. aiiiii mna video clip ni????????

  5. mmg nice lagu ni…
    aku ske bangat sih..
    luv u linda…

  6. Aku amat menyayangi diri mu tetapi mengapa dirimu tak pernah memahami diriku syg.

  7. suker lar gak lagu nie…..!!!!….syok dgr,tapi,susah nk nyanyi,not tinggi…hikhik……

  8. best lagu ni lah

  9. aku mmg suke giler r lagu nie.ada sedih,ada gembira and ada rock……………….huhuhu….

  10. lirik lagu nhe ssuai ngat ngn kddudukan idop aq..hua..hua….

  11. lgu ni memang sedih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: