Pencinta Wanita – Irwanshah

Ku temukan dalam pencarian
Cinta sejati untuk hidupku
Kurang lebih yang seperti dia
Ku harap dalam cintaku

Ku tak mau menjanjikannya
Pasti bahagia bila denganku
Biar dia rasakan sendiri
Betapa gilanya cintaku

(Korus)
Aku memang pencinta wanita
Namun ku bukan buaya
Yang setia pada seribu gadis
Ku hanya mencintai dia

Aku memang pencinta wanita
Yang lembut seperti dia
Ini saat ku akhiri semua
Pencarian dalam hidup
Dan cintaku ternyata
Yang ku mau hanyalah dia

(Ulang korus)

About these ads

~ by musiclyrics on 31 October 2006.

122 Responses to “Pencinta Wanita – Irwanshah”

  1. pecinta wanita mengisahkan seorg wanita yg selalu cemburu terhadap teman lelakinya. so kalau girlfriend anda cemburu anda nyanyilah lagu ini…

  2. i lllllove irwansyah he is handsome

  3. archa dan irwan mmg sepadan. same2 cute kannnnnnnnnn!!!!!!

  4. irwansyah ngan nirina zubir baru laa padan diaorang tue same agama, cute plak tueeee……….

  5. sorry kpd 3 org pelakon heart tue dan peminat2 diaorg klu korang sume terasa…sorry……..sangat2

  6. ku x mahu menjanjikannya
    pasti bahagia bila dgn ku…

    ha..x payah nak berjanji dengan t wanita,klu x leh nak tepati

  7. aku sker dgr lgu nih..bez bangat..tp gimana klu laki2 sndri tdk sma pencintanya???asyk main2kn aja prasaan wanita?tol nngak??

  8. sore x sedap… uhuk… harap lagu je besh.. sori 2 all peminat irwanshah…

  9. helooo mr @ mrs BRADER ARSYE……..FIRST TIME DIA MENYANYI LAAAAAA……..pooooodah…….walau pon suara dia sengau tpieeee…..muka hensem tau…..heh….SYUE…..ACHAagam ape????irwan dgn nirina agam ape pula????

  10. hallo tuan2 dan puan2..
    lgu nie pd pendapat sy, ia boleh menghilang streess di kpala oOTAK nie!!!!lagi pu lagu ni jiwang2 skit,,,,gua suke ar beb..
    ku hrp bleh jumpe pasangn yg tgh top nie… see ya!!!

  11. entah aper2 lagu nie dah laa suara sengau semacam… harap muker jer hensem… sorilaaa yer kepada peminat2 dier…

  12. best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1wowwwwwwwwwwww woww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. agama abg irwan ape??sori la Klau tesinggung.pasal lagu saya x nak komen cox saya x tau ape2 pasal muzik.serius ke abg becinta ngan kak acha?????adik-beradik abg irwan semunye pompuan ke???

  14. ahakss…tak kisah la sengau pun. janji rentak best. lirik best n the most important thing is…he’s so damn cute. lol

  15. aku rasa lagu best.tapi kpd pmnt2 irwanshah jangan la trgla2 kat dia specialy kat gurlz die tu kn dh ade girlfriend

  16. irwanshah cute? yeke? muka takdelah sehandsome abang aku. eleh setakat top coz movie die, baik tak payah. apa-apa pun,pencinta wanita menjadi siulan kawan2 aku kat k.selangor.bagi aku, pencinta wanita taklah sesedap mana.

    from:) fakhai, kuang, selangor….

  17. Irwansyah tu cute……………………………..sangat!!!Irwan ngan Acha mmg nampak secocok betul.Yg sorang hansem,yg sorang cantik.You two are *da besh*!!!!!!

  18. la mbsankn r rrrrrrrrrrr yg mnat gler 2 ….

  19. hey, i love irwansyah’s songs….

    irwansyah hensem and cute bangat…..

    acha cute bangat….

    minat bangat sama mereka……

  20. acha punye lagu best….

    minat bangat sama acha…..

    irwansyah juga minattt… bangat……..

    (cantik acha dalam video clip)

    (hensem irwansyah dalam video clip)

  21. aku baru gak suka lagu bangang nie,
    tetiba best la plak,maybe dis song tetiba aku minat kat sum1,tapi dia 2x mcm pecinta wanita pun? kata je minat lg nie, apapun pada peminat2 irawnshah, dia sesuai ngan agnes monica dlm kutelah jatuh cinta,hahahahaha

  22. sakit hati gak lagu nie,cam lagu playboy je…suka wanita lembut konon,hanyala dia konon?padahal semua lelaki pun sama gak….

  23. cmne nk dpt code lgu ni ek..

  24. kene pergi http://www.youtube.com aru lah dpt code lagu nii.. FAHAM!!

  25. eh fakhai…kau cemburu per??hensem pe si irwnsyah tu…bakal matae aku d0k…haha..kalau kau ckp abg kau hensem,k arh…nk knl2 ngn die le??haha

  26. i like this song becoz my friends like it..hehe

  27. pelikla apsal la korang suka sgt ngan irwan ni..i not like him..i just like her song..hihihi

  28. irwanshah hensem bangat!!!!!
    xsuke lah acha dgn die!!!
    x sesuai!
    nirina baru padan….
    nway, sy slalu doakan kebahagiaan irwanshah…….
    love youuuuuuuuuu…………..!!!

  29. hai

  30. siapa kata irwan ngan acha x sepadan.

  31. irwanshah………………………………………………………………………………………………………..

  32. irwan saye suke lagu awak nyayi lagu percinta wanita boleh ke saye buat awak macam adik ankat saye kalau ade ape2 bagi email saye ye awak dan acha tak nak buat flem kat malaysia ke.

  33. irwan shah hensem siot

  34. suara pun sodap

  35. hai mira,awk minat kat diorang ke?

  36. best nye lgu nih..!!!

  37. if you have ever watched “ku tlah jatuh cinta” you’ll find zumi zola is the cutest than irwansyah. hope he will go back home from England!!!

  38. arrhs irwanshah so kiut.i love tis song!!Aku memang pencinta wanita
    Namun ku bukan buaya
    Yang setia pada seribu gadis
    Ku hanya mencintai dia

    sedap.gerek.fuyoo!!

  39. sapo kecek ewancah x encem , he is a handsome boy , nyi hau wa nyo pa tai ewan cah tok encem , akuk peminat ewanceh jadi enggak ada sesiapapun yg bisa mengutukni dia.dia itu adala jantan maco lahhhhhhh. toche,toche

  40. oi sedap2 je pakai name akuuuuuuuuuuuu benjos macam benjo dasar brengset dan iblis (ucapan ini untuk number 30,33,34)yang sedap amik nama cek

  41. sy mmg setuju ngan minnie mouse….mmg diorg x sepadan……xpi dah jodoh nk wat cam ne kan???irwan…awk leh bg email x…saye minat gile ngan awk

  42. i luv you irwansyah

  43. Saya sekarang tengah mendengar lagu Aku Pencinta Wanita.
    Sedap sungguh lagu ini.Saya nak ramai orang mendengar lagu yang sedap ini.

  44. best lagu nie….

  45. lagu ni best giler

  46. sedap,sedap lagu ni macam rupa penyanyi dia

  47. kenapa suara sengau sangat tak boleh jadi penyanyi buat huduh suara

  48. lagu ni x best…mengutuk lelaki….aku rasa mengantokje bile dgr lagu ni… apelah punye lagu../

  49. kamu ada kekasih dok gi ada orang nok ke mu.she say I LOVE U.DIA NAK JUMPA MU.KAT PANTAI BATU BUROK

  50. lagu percinta wanita memang best gila……..

  51. irwanshah memang best2 sgt2….dia sesuai sangat dgn acha….lagu irwan yg best lagu pencinta wanita…lagu acha pulak best dia lagu sampai menutup mata….he…he…he…semoga berjaya irwan dan acha…bye….

  52. I LOVE YOU

  53. hei irwanshah kita menyanyi sama-sama la.kan best.

  54. Pak Irwan…

    kau bukan buaya
    aku memang buaya..

    kau pencinta wanita
    aku pencinta dara….

  55. woi lemak la 2…mira yang sebonar..no.40………….dah nama aku mira nak wat camner….ko ingat ko sorang jeke name mira mangkuk,setan ,iblis,sial la ko….hampeh babun,

  56. aku suke bangat lagu nie…tapi aku tak suke acha,nampak over dalam video clip ni…tapi ape-ape pun…hidup acha and irwan!!!

  57. woii!!!!! aku nak cari kenalan…adioszzzzz…

  58. kepada lelaki_jiwang…ko tak ada taste la…sume orang minat lagu ni..ko mesti minat lagu rock or hip hop kan??? name jer laki laki jiwng..aparaa…hahahaha..sori terkutuk pulak..

  59. aku memang pencinta lelaki hahahahhahahha.

  60. ku tak mau menjanjikanya pasti bahagia bila acha.

  61. saya ni takau nak katakan ni sekarang?

  62. Gembira gila gue bila terdengar lagu Pencinta Wanita Sampai gue membeli kasetnya…..Pabila lagu Pencinta Wanita keluar aja gue menyanyi dan telah menghafalnya………Itu tandanya gue gila gila meminatinya……..

    Ikhlas daripada:

    Adriana Kairina

  63. Gue harap lo dapat membalas ya…..kerna gue gembira bangat……Lagi satu…gue harap dapat ketemu sama lo…setiap malam gue berdoa agar dapat berjumpa sama lo….Gue sanggup berbuat apa apa sahaja untuk ketemu sama lo…Irwansyah memang kacak bangat dan Acha amat cantik bangat dan dua dua cocok bangat….

    Ikhlas daripada:

    Adriana Khairina

  64. aku suke bangat lagu ni……

  65. halo gue lagi senang ama laugu itu

  66. irwan ngan acha memang sepadan……………kan

  67. indah banget lagunya moga sukses slalu ok………

  68. waduuhh… bagus bangat lagu nih.. love irwansyah…

  69. Lagu ni memang best, tak kira saper yg menyanyi kan nye… especially good looking mcm aku la kan ( perasan la plak)… nak tau citer tak, pada mlm annual dinner comp. aku, aku buat persembahan nyanyi lagu ni la… pas tu 3 4 orang bagi aku no tipon… lagu ni memang best la.. thanks tu irwan..

  70. assalamualaikum abg irwansyah…….saya suka sangat lagu pencinta wanita ni…….lagu ni memang best gilerrr.jgn lupa kirim salam kat kak acha…….bye…..

  71. hi i love this song and you are soooo cute….

  72. irwan cute sgnt n suara dier best sngat acha memang bertuah

  73. tak ad bagus pun bodoh betul barua barua11111111111111 fuck

  74. kalau x ske jgn denagar Hgygj bodoh bitch

  75. `Yang lembut seperti dia` apa maksud dia semacam jeaa bunyi geli jugak dengar eeeeeeeeeer………… geli

  76. woi korang2 yg kuat komen 2…sedarlah diri 2..klu korang kata lagu ni tak sedap,jiwang,buruk n pa2 jer la..n cuda korang yg menyanyi mb lagi la teruk kan..so sedarlah sikit yekk..

    papun bg saye lagu ni bes gak cm orgnya..

    hp gudluckey Irwanshah.

  77. kuang ajonya hgygj ni..sot kali ni urg kan amalina.

  78. sedap gila lagu ni.

    Aku memang suka
    lagu ni
    naman ku bukan buaya
    bla bla bla…….

  79. laki-laki sekarang susah nak dapat yang baik, setia semuanya buaya darat, menghancurkan hidup anak dara

  80. habis madu sepah di buang

  81. HAi guy…………..

  82. hye 2 all p’mnt irwanshah..
    sowie ar.. irwanshah 2 bajet nsem..
    mke cm beruk..
    da ar play boy..
    dye ar manusia yg x kenang budi!!!!!!!!!!!!!

  83. ewwwwwwwwwwww! he loves girls!?

  84. I love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu you are my favorite artist

  85. i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  86. i lov u irwan syah…sy ske sgt lgu nie tmbh2 adik sy yg baru umur 2thn..pkwe sy pnah nyanyikn utk sy so romentikkn..klau leh sy nk dgr lgi pkwe sy nyanyi..i lov u so much..

  87. d rodox

    This site contains relevant information about d rodox.

  88. ada sesiapa tau macam mana nak buat game gta atau game digimon hanya di dalam komputer bukan beli cd

  89. semua orang tolong balaslah apa yang saya kirim.jika tak tahu nak buat game yang saya cakap tanya orang yang awak kenal dan pandai buat game yang saya hantar

  90. hey nurul nama sebenar awak sape,dimana awak tinggal dan berapa nombor telefon rumah awak,dan awak sekolah kat mana??????????????????????????????????????????????

  91. hey kalau korang nak tahu irwan tinggal kat rumah tumpangan di kelantan, di sebelah rumah tumpangan saya………….

  92. maaf banyak sangat saya hantar.TAPI TOLONGLAH BALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  93. koko bunyi yang awak cakap tu ialah dia lembut macam wanita

  94. irwanshah awak nampak handsomelah.
    i love u so much……………………………………………..bye-bye

  95. irwanshah u cute bangat
    gue suka ama lo

  96. saya suka irwanshahdan acha bila menyanyi lagu my heart.tersentuh pulak hati.

  97. irwansyah dan acha septriasa sangat serasi dalam menyanyikan lagu my heart

    tahniah

  98. irwanshah rok lo…… so cool,goda oso same =.= my bro like gita gutawa so u all plat maple????ifu all play add some friendster u all haf frienster??? add me pplllsss =( XD
    my sis like acha cause acha voice power sia

    >.

  99. irwanshah rok lo…… so cool,goda oso same =.= my bro like gita gutawa so u all play maple????i fu all play add some friendster u all haf frienster??? add me pplllsss =( XD
    my sis like acha cause acha voice power sia

    >.

  100. lovkpvjichgivcbifhgvuihvihvichvucvhu\ygfdsgjbicjvxcjxijvicjidvcijg8tvfsndt85hft8454u5jifdt54ti0r8gfff5b9f4j64f69hf ++++++fd7 f9f7+f79f7 9+f vf 0f f000007g7z g4z0 8h40h9 0h8t 0sht •0hv4b1b1vc1v3xc13c13v1c31v3c1v3xc1v31v3c13c1v31c3v1c3v1c3v13c1v3c1v3c1v3c1v31c3v1c3v13c1v3cv13333333333333333333333333333333333333333333333333333333333v13c1v3c1v3c1v3c13v1c3v1c3v1c31v3c1v3c1v3c1v3c1v31c3v1c3v1c31vc1v3c1v3c1v3c4vsd7 g4111111fffffffffffffffffffffffffff444444444444444444444444441111ffffffffffffffffffffffffffffffff4444444444444444444c5v16d1v3c1v3c13vx1vc1v3c13v1cx3v1c3v1xc3g15fg5f44ff\5z4cf54g54f5g 57r7f4g4g44fg 664 64

  101. lol tat me lo

  102. Acha ngan irwansyah pdn giler mcm sakura dan naruto

  103. Acha looks very cute… i love acha very much………………

  104. Irwansyah cam bagus je……….

  105. Acha look like my Girlfriend…..so cute…….

  106. wow! this song is totally rock

    but luckily irwanshah is my abang saudara

  107. abang i love u

    u and archa is a cool couple

  108. Unlimited PSP Downloads: Games

    Unlimited PSP Downloads: Games, Music, Movies and Much More !

  109. no..no..no.. i dont think so..i dont like acha at all.. x minat langsung.. bg saya..nirina lagi cute drpd acha.. cume dlm citer heart die buat rambut pendek,2 sbb acha nmpk lbh cntik..tp sbnrnya nirina lebih cntk n cute drpd acha..

  110. katanya pecinta wanita…..tapi akhirnya putussssss juga dengan acha s,lo mau tau itu putus karena ada orang ketiga yaitu………gue !

  111. errrmm walau pon sore sengau lirik ngetop…hhuhuu

  112. hai irwanshah gue harap lu bhagia dgn arca

  113. Hai Kak Acha.Nak minta nombor telefon boleh tak?

  114. dokter cinta deh………………………..
    sabino assis pereira
    mahu dengar ni,,,!

  115. lagu ni lama tapi best bangat…

  116. thank

  117. hello irwanshah blah brkenalan

  118. hye…saye suke irwansyah yg ‘ku tunggu jandamu’ lh…die nye video klip lg best…semoga success ya..!!

  119. kok perasan banget sih ‘willy’ itu? nombor telefon kamu berapa ya? gue saja mau tau…mngkin kita bisa ‘calling-calling’ deh…

  120. sesaper yg mlawat blog ni please! tlg add me…gue xde kwn kat ms ni…aries_dyra@yahoo.com. klo bleh irwansyah pn add skalii kk?!?!

  121. saya nak tanya awk ngan Archa dah broke ke?????kalo broke kenapa awk broke ngan dia.saya rasa dia gadis yang baik,cantik,ayu dan mcm2 lagi……saya tanya je takut x betul soory kalo salah sangka……..

  122. saya suka akan lagu ini ianya enak dan sedap……rugi kalo sapa x suka lagu ni…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: